FRITUUR KARIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Karin. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 17:48 Eten is lekker en ze hun levertijd is veel korter nu , doe zo voort
20 jun 2024 om 8:31 Super zoals altijd
19 jun 2024 om 7:41 De frieten en de kip waren te hard gebakken en de frieten waren koud. Was het geld niet waard. Daar bestel ik nooit meer.
21 mei 2024 om 10:11 Super!! Was echt lekker! En het was nog warm toen het geleverd werd.
17 mei 2024 om 19:35 Veel te lang moeten wachten
3 mei 2024 om 22:50 As usual, goed
2 mei 2024 om 23:04 De frietjes en alles wat erbij was vond ik zeer lekker. De wachttijd was zeer lang en da vond ik wel spijtig.
20 apr 2024 om 13:07 de beste fritjes die we sinds lang hebben gegeten, alleen duurde het echt te lang eer ze geleverd werden. Er stond tussen 15 en 40 minuten en het was 65 minuten. We hadden honger
18 apr 2024 om 0:08 Behalve dat mijn Amerikaanse saus er niet bij was, alles in orde
14 apr 2024 om 20:32 Het was lekker. Jammer dat de frietjes niet echt warm waren
6 apr 2024 om 21:49 Heel lekkere frietjes en stoofvleessaus. Nog perfect warm. Wel lang moeten wachten